woensdag 23 september 2009

Harolds verlengd aanbieding Copics!!!!!!

Op de club Crazy Copics waar ik lid van ben las ik het volgende berichtje, en met toestemming van Ingrid van Harolds zelf mocht ik dit op mijn blog plaatsen.

hallo allemaal,

Hier weer eens een berichtje van mij en wat voor een................ !

Om te zorgen dat jullie de ciao markers compleet kunnen krijgen is de aanbieding 12 copic ciao incl. etui echt voor de allerlaatste keer verlengt en wel tot het eind van het jaar. De Copic sketch markers (322 kleuren) zijn nog tot eind september te verkrijgen voor 4,35 per stuk en zullen per 1 oktober weer 5, 60 per stuk gaan kosten. Ook de kunststof opbergboxen met deksel zijn weer binnen, voor 12, 36 of 72 markers. Deze boxen zijn verkrijgbaar voor de vierkante original markers, voor de sketch en voor de ciao. Prijzen zijn 3,25 , 6,95 en 13,50 per stuk zo effe uit m'n hoofd. Hoop jullie graag in de winkel te ontmoeten en anders zie ik jullie mail wel verschijnen. Groetjes Ingrid van HAROLDSDussss dames!! Als je ze nog niet compleet hebt (de copic ciao's bedoel ik dan) kunnen jullie nog lekker tot eind van het jaar profiteren van deze super aanbieding!!
12 Copic ciao plus een mooie stevige etui waar er 24 in kunnen voor 25 euro!!
Misschien leuk kadootje voor de feestdagen ofzo :)

Ik wilde dit graag even met jullie delen!

Liefs en knuffels!!! xxx

4 opmerkingen:

 1. Is de aanbieding van de copic markers nog geldig?
  Ik ben op zoek naar een leuke aanbieding?
  hoop het!!
  groetjes,
  Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Ik heb van de week met de copics van een vriendinnetje mogen kleuren, en ik vind het geweldig! Daarom ben ik nu ook op zoek naar de copics. Nu kwam ik via google op deze site, en zie deze aanbieding! Geld die nog, en tot wanneer?

  Groeten, Dominique.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi
  ik ben ook begonnen het kleuren van stempels
  is die aanbieding ernog
  en hoe kan ik ze dan bestellen
  gr nathalie

  BeantwoordenVerwijderen